Novice

BLAGOVAONSKI STOLOVI KRISTALIA.it

Blagovaonski stol koristimo gotovo svakodnevno u našim kuhinjama i blagovaonicama. Također je neizostavan u restoranima, barovima, hotelima.

Prije svega važno je da stol bude stabilan, masivan, upotrebljiv, dovoljno velik i ne manje važno lijep i moderan. Trebamo ga i u zatvorenom i na otvorenom prostoru.

Predstavljamo vam proizvođača blagovaonskih stolova Kristalia iz Italije

BE ESY je kolekcija unutarnjih stolova s ​​okovima i rastezljivim minimalističkim izgledom, s Fenix-NTM® gornjim dijelom dostupnim u raznim bojama.

NTM je skraćenica za NanoTech Matt, ili antireaktivni mat efekt koji površini ovog materijala daje toplu estetsku i meku taktilnu privlačnost, te visoku otpornost na grebanje, abraziju, toplinu, mrlje, udarce, deterdžente i otapala.

Noge stola su premazane prahom s mekim mat efektom kako bi se stvorio atraktivan efekt jednobojne i jednomaterijalne površine.

Stol SUSHI

Ljepota, tehnologija i inovacija to je stol SUSHI . Filozofija opremanja izražena u obliku stola.

Dizajniran od strane Bartoli Designa, je najprodavaniji stol , koji sažima poetsku prirodu svojim minimalističkim oblikom i sofisticiranim materijalima odabranim za vrh, uključujući Alucompact® i Pure-white laminate, Fenix-NTM®, DEKTON® od Cosentino i staklo.

Okvir i noge izrađeni od 6x6cm nacrtanog eloksiranog aluminija dostupni su u kontrastnoj boji ili se mogu obojiti u istu boju kao i gornji dio.

Nudimo vam veliki izbor stolova Kristalia, zato zavirite na našu web stranicu na kojoj nudimo širok izbor blagovaonskih stolova, kuhinjskih stolova, restoranskih, barskih stolova ili stolove za vaše terase.