Novice

Vrtni namještaj proizvođaća EMU.it

Opremite svoj vanjski prostor kvalitetnim elementima vrtnog namještaja, koji su izrađeni od materijala, otpornih na razne vremenske neprilike. Nabavite vrtne stolice, stol, vrtne sofe i fotelje, ležaljku ili suncobran i uživajte u društvu svoje obitelji i prijatelja.

Neka vam slobodno vrijeme u kontaktu sa prirodom bude što ugodnije a vrtni namještaj neka bude koristan i lijep.

Predstavljamo vam dio programa proizvođača EMU iz Italije, koji ima izbor vrtnih stolica, stolova, ležaljki i suncobrana.

Struktura u čeličnoj cijevi. Najlonski ulošci koji podržavaju lakoću kretanja i zaštitu krajeva proizvoda. Jastuk uključen dostupan u različitim bojama. Dizajn: Angeletti & Ruzza.

Kolekcija Carousel sastoji se od četiri verzije blagovaonske fotelje, tri verzije lounge fotelje, sofe, pufa, kvadratnog i pravokutnog stolića. U sjedalima je konstrukcija postolja od cjevastog aluminija. Sjedalo, izrađeno od lima od aluminijske legure koji se izvlači kako bi se dobio čist oblik, naknadno se fiksira na aluminijsku konstrukciju.

Konstrukcija naslona je izrađena od čelika i potpora je na kojoj se izrađuju ukrasni tkani od različitih predloženih materijala.

Za blagovaonski naslonjač postoji izvedba u tehničkoj tkanini kao što je propilen u vlaknima Fiber Fill, s kojom se stvaraju jastuk za sjedenje i samonosivi naslon.

Ovi materijali jamče vodoodbojnost, zbog čega je proizvod posebno prikladan za sve namjene u morskom okruženju i u ekstremnim klimatskim uvjetima.

Suncobran Shade Pro Sunshade ima aluminijsku strukturu i tkaninu od akrilne tkanine. Otvaranje i zatvaranje suncobrana je olakšano uz pomoć plinske opruge koja, djelovanjem na odgovarajući sustav poluga, smanjuje silu potrebnu za operacije otvaranja i zatvaranja.

Dimenzioniranje i izrađene poluge omogućuju lako zatvaranje suncobrana bez potrebe pomicanja stolova, kao i mogućnost rotacije u horizontalnoj ravnini. Shade Pro je također opremljen sustavom rasvjete koji se sastoji od 4 LED trake, daljinskog upravljača i električne ploče. Daljinski upravljač na baterije ima sljedeće tipke: uključeno, isključeno, tri unaprijed postavljena intenziteta svjetla, izbor između toplog i hladnog svjetla (Kelvinovi stupnjevi).

Veliki izbor vrtnog namještaja nudimo vam na naši web stranici.